Shanai/Sientje is een Sealpoint Heilige Birmaan en is geboren op 14 oktober 2005 bij cattery Gift of Magosha's

Hier heeft zij de naam "Ruchi Lulu" gekregen.

Klik op haar naam voor de uitleg hoe ze aan de dubbele naam "Shanai/Sientje" komt

4 Februari was het dus zover en hebben we "met dubbele gevoelens" de kleine meid gehaald. Het is een leuke gebeurtenis zo'n klein bolletje wol op te halen maar niet leuk je vrienden zo verdrietig achter te laten. Maar ze hebben de juiste beslissing gemaakt.

Het was voor ons ook wel spannend, want hoe zou de kleine meid reageren op onze andere beestenbende en hoe zouden zij reageren op haar ?!?!?! Je wil natuurlijk niet dat ze in een vreemde omgeving komt en meteen aangevallen wordt of zo....
Reble hadden we even uit de kamer gedaan want dat was teveel in 1 keer voor haar.
Het is zo'n geweldig spontaan en sociaal beestje en aangezien Hayat ook zo'n goeie sul is, waren deze 2 binnen 5 minuten al samen aan het spelen, ongelofelijk..........maar wel geweldig om te zien.
Kaya blijft nog een beetje op een afstand maar houdt haar wel constant in de gaten,
we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het ook wel goed komt.
Nou, na 1 uurtje Reble ook maar erbij gelaten, die was natuurlijk enthousiast, weer zo'n leuk speeltje erbij, maar ze vindt hem toch wel erg groot en begon in eerste instantie ook vreselijk te blazen en gooide haar ruggetje de hoogte in maar Reble was daar niet echt van onder de indruk :-) 1 dag later hobbelt ze vrolijk door het huis en als Reble iets te enthousiast doet, blaast ze een keer maar verder trekt ze zich niks van em aan.

Verder heeft ze al goed geholpen met de vaatwasser uitruimen, de keukenkastjes sorteren, de gordijnen goed hangen...........

Augustus 2012 : Ze is een geweldige poes, erg aanhankelijk, geen schootkat. Ze wil graag aandacht en als ze die
niet snel krijgt, zorgt ze er wel voor dat ze die toch krijgt door heel hard te gaan mauwen. Ze is een echte diva