Hele goede vrienden van ons waren namelijk de gelukkige nieuwe eigenaars van Sientje, deze naam hadden zij haar dus gegeven. Helaas kon Sientje niet bij hun blijven wonen omdat 1 van hun dochters astma heeft. Nu zal je denken, waarom beginnen ze er dan aan?? Voorheen hebben ze 2 perzen gehad (die op 16 en 17 jarige leeftijd zijn overleden) en daar had de dochter geen last van, dus je begrijpt dat ze, als echte kattenliefhebbers, toch een nieuwe poging hebben gedaan, maar helaas ging het niet goed.

Al snel bleek de dochter te reageren op de kleine maar ze hebben het toch de kans gegeven en gehoopt dat het beter zou gaan. Maar na 3 moeilijke weken hebben ze na zwaar overleg en veel verdriet toch besloten dat Sientje bij ons mocht komen wonen. We hebben er zelf heel goed over nagedacht. We hadden eingenlijk besloten dat er geen katten meer bij zouden komen, maar zodra je de kleine ziet, ben je meteen verliefd. Het is echt een schat van een beestje. Nu is het niet zo, dat we alle beestjes zomaar opvangen hoor :-)

Wij hadden zelf dus de naam "Shanai" in gedachten, wat voor ons een speciale betekenis heeft. Maar vooral de dochters van onze vrienden waren het daar dus helemaal niet mee eens..........en begrijpelijk........
Daarom heeft ze nu dus een dubbele naam. Nu is het niet zo dat we constant Shanai-Sientje roepen hoor maar beide namen worden gebruikt. Nu denk je misschien dat het beestje niet meer weet hoe ze nou eigenlijk heet, maar dat maakt niet uit hoor. Als ze aandacht wil, luistert ze overal naar en als ze iets niet mag doen, luistert ze nergens naar. Kortom, een echte kat.

Het zal een hele poos duren voordat ze deze site zullen bekijken omdat het te moeilijk is voor ze. Maar als ze zover zijn, willen we nogmaals zeggen dat we heeeeeeeeeel goed voor Sientje zullen zorgen en we doen ons best ervoor te zorgen dat ze hier net zo'n liefdevol tehuis heeft als ze bij hun zou hebben gehad.